Bahan j-QAF

 

Bahasa Arab

 

Pendidikan Islam

 

Bahan Ibadah

 

Lain-Lain

 

My Blog

Berita Harian

MalaysiaKini

e-Halal

j-QAF SK Sri Kinjang

 

 

 


Selamat datang ke Kedai Katalog kami "AISWood Katalog Shop" yang menyediakan pelbagai produk keperluan anda. Pasti akan memberi kepuasan kepada anda.

Pilihan hanya di jari anda. Klik kategori yang menepati kemahuan anda dan pilihlah produk-produk yang dirasakan sesuai, menepati dan memuaskan citarasa.

Antara produk-produk kami ialah perabut meja lipat, produk kesihatan seperti gamat, klorofil dari alfalfa, teh roiboos, kinotakara serta biogreen, bahan binaan iaitu batu-bata tanah dan produk makanan seperti keropok dari besut dan rempah ayam segera, produk pendidikan dan poduk Takaful Ikhlas:

 

Klik pada gambar

M-Viewer adalah sebuah applikasi Pembaca MyKad Android. Sekarang anda mempunyai pembaca My Kad di dalam poket anda. M-Viewer menyediakan kemudahan membaca MyKad dan memuatnaikkan (uploading) data ke dalam Web Server. Sesuai digunakan untuk mengisi borang, kehadiran, Log Pelawat dan pengesahan MyKad

RM 300.00

 

Klik pada gambar

Kelambu Dome adalah kelambu moden yang bersaiz queen, senang dipasang, disimpan dan dibawa ke mana-mana.Sesuai untuk balik kampung, serangga dan binatang kecil tidak dapat masuk keranan kelambu ini bertutup sepenuhnya seperti khemah. Kelambu ini tidak berasa panas kerana kainnya tidak memerangkap udara.

RM 35.00

 

Klik pada gambar

Keropok ikan dari Besut, Terengganu

RM 12.50 /kg

 

Klik pada gambar

Pembelajaran Secara Online (Webucation) untuk kejayaan anak- anak dalam pelajaran

Untuk murid tahun 1 hingga tingkatan 5 (SPM)

Anak Score A, Ibu bapa Score RM ++++++

 

Klik pada gambar

 

Klik pada gambar

 

Klik pada gambar

Klik pada Gambar

Baju yang berkualiti (ready made design), selesa dipakai. Sedia menerima tempahan.

RM 30.00 ( boleh dirunding mengikut kuantiti tempahan)

 

Klik pada gambar

Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang dahulunya bersifat tradisional (menggunakan batu yang dibakar) dan kini direka untuk kemudahan anda. Ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

RM 35.00

 

Klik pada gambar

Organic K-BioGreen ialah makanan organik yang dipilih khas dari 58 jenis bahan unik seperti kacang, bijiran, sayur-sayuran, rumpair laut dan bifido-bakteria serta enzim makanan yang memainkan peranan penting dalam badan manusia bagi bagi membersih, mendetoksifikasi dan meremaja serta mengembalikan fungsi-fungsi organ penting dalam badan dan membina ketahanan

RM 90.00

 

Klik pada gambar

K-Liquid Klorofil ialah agen membersih, membantu mendetoksifikasi dan mengurangi toksin (racun) dalam badan

RM 65.00

 

Klik pada gambar

Ekstrak Gamat dengan Madu: Suplemen ini terbukti berkesan dalam membantu meningkatkan sistem imuniti badan, membantu menyembuh luka-luka dan kecederaan ringan serta mengawal peredaran darah dan meningkatkan kesihatan am kita

RM 90.00

 

Klik pada gambar

Ekstrak Gamat dengan Taurina: Suplemen ini mengandungi gabungan mineral asli dan kompleks gama-peptida yang dikenali sebagai Gamalin dan mineral, vitamin-vitamin serta protein bagi mengawal kadar kolesterol, menyuburkan otot-otot yang tua, tulang, saraf dan kulit sambil memberi kesan bertenaga kepada sistem daya ketahanan badan.

RM 52.00

 

Klik pada gambar

KINOTAKARA merupakan produk kesihatan fisioterapi yang terkini di dunia

RM 125.00

 

Klik pada gambar

Teh Rooibos Berkualiti Tinggi SOD Golden Valley mengandungi SOD (Super Oxidant Dismutase) yang bertindak sebagai agen anti-oksida untuk mengawal radikal bebas dalam badan.

RM 25.00

 

Klik pada gambar

Batu bata tanah liat, saiz : 2.5" X 3.5" X 8.5"

RM click di sini